Accesări: 213

Kim Long Dao -1Rezultate excelente pentru sportivii fălticeneni. La sfârşitul săptămâni trecute, în zilele de 29 şi 30 noiembrie, clubul de arte marţiale Kim Long Dao a participat la prima ediţie a Turneului Internaţional de Qwan Ki Do pentru Juniori. Turneul a avut loc la Botoşani şi a reunit 16 cluburi din România şi câte unul din Anglia şi Republica Moldova.

Clubul din Fălticeni s-a prezentat în cadrul competiției cu 24 de sportivi, reuşind să adune un număr important de premii în probele de tehnică şi luptă.

Nu mai puțin de 8 trofee au revenit juniorilor noștri. Două dintre acestea le-au permis sportivilor antrenați de Marius Maxim să urce pe prima treaptă a podiumului. Un loc întâi a revenit Oanei Șoptelea la arme de lemn, iar celălălt echipei formate din Iasmina Grigore și Ştefana Giosu.

“A fost o competiţie grea, foarte frumoasă, de care am aflat în timp scurt, iar pregătirea nu a fost aşa cum ne-am fi dorit-o. Se putea mai bine, dar rezultatele sunt mulţumitoare ţinând cont de experienţa competiţională a copiilor noştri şi de caracterul internaţional al întrecerii. Cele mai multe şi mai bune rezultate le-am avut la luptă”, ne-a declarat antrenorul Marius Maxim.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Pentru cei 50 de tineri sportivi urmează examenele locale, în luna ianuarie, Campionatul naţional rezervat copiilor şi juniorilor, în luna aprilie, şi Campionatul naţional de seniori din luna mai.

Thao Quyen CVD (Tehnică) – Juniori (pentru toate categoriile 1 Quyen):

13-15 ani, feminin – arme de lemn: Şoptelea Oana – locul I

Song Dau: (Luptă)

7-8 ani, feminin – minim 1 Cap Roşu (2+1): Maxim Ioana şi Ceparu Alexia – locul III

7-8 ani, masculin – minim 1 Cap Roşu (2+1): Gherasim Raul, Oprişanu Sebastian, Pricop Mario – locul III

11-12 ani, feminin -1-4 Cap Roşu (2+1): Grigore Iasmina, Giosu Ştefana – Locul I

11-12 ani, feminin – minim Centura Violet (2+1): Radu Arianna, Vultur Gabriela, Apostol Teofana – locul II

11-12 ani, masculin – minim Centura Violet (2+1): Mogage Nicolae, Pleşcan Bogdan, Timofti Alin – locul III

13-15 ani, feminin (2+1): Şoptelea Oana, Florea Eliza, Apostol Delia – locul II

13-15 ani, masculin (2+1): Radu Vlad, Vultur Andrei – locul III

Alex S.

ȘTIRI