Rezultate onorabile pentru sportivii Clubului „Kim Long Dao” din Fălticeni la Campionatul Național de Qwan Ki DoSport

Rezultate onorabile pentru sportivii Clubului „Kim Long Dao” din Fălticeni la Campionatul Național de Qwan Ki Do

       Accesări: 859

Sala sporturilor din Roman găzduiește la sfârșitul acestei săptămâni, 26-27 noiembrie 2016, Campionatul Național de Qwan Ki Do – Arme de luptă – Juniori și Seniori. În competiție au fost înscriși peste 150 de sportivi. Practicanții acestui stil de arte marțiale provin de la 15 cluburi din România.

Clubul „Kim Long Dao” din Fălticeni a participat cu 6 sportivi în probele tehnice, care au concurat în prima zi a competiției. Echipa este condusă de instructorul Marius Maxim.

„Sportivii noștri au avut comportare onorabilă, având în vedere nivelul acestei competiții.”, a declarat instructorul Marius Maxim pentru Cronica de Fălticeni. „Nivelul tehnic a fost bun, o experiență folositoare pentru următoarele competiții. La sfârșitul săptămânii viitoare participăm la Cupa Internațională Botoșani”,

Cea mai bune clasare, locul 4, a obținut-o Eliza Baciu, la categoria centuri negre – senioare, feminin (18-39 ani).

Eliza Florea și Oana Șoptelea au concurat la categoria grade, juniori, feminin (16-17 ani), Arianna Radu – categoria grade, juniori, feminin (13-15 ani), Vlad Radu – categoria grade, juniori, masculin (15-16 ani), Alexandru Andone – categoria grade, seniori, masculin (18-33 ani).

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI