Clubul Kim Long Dao Fălticeni a obținut două titluri naționale la stilul Qwan Qi DoSport

Clubul Kim Long Dao Fălticeni a obținut două titluri naționale la stilul Qwan Qi Do

       Accesări: 563

Rezultate de excepție pentru tinerii practicanți ai artelor marțiale din Fălticeni

Clubul Kim Long Dao, coordonat de instructorul Marius Maxim, a obținut prin sportivii săi două titluri de campion la Campionatul Național de Qwan Ki Do pentru Copii (4-12 ani).

Competiția s-a desfășurat sâmbătă și duminică, 5-6 martie 2016, în Sala Sporturilor din Roman. Peste 500 de copii, reprezentând 22 de cluburi, din 16 județe, au participat la acest eveniment aflat în calendarul oficial al Federației Române de Qwan Ki Do. Clubul din Fălticeni a participat cu 17 sportivi.

Cele două medalii de aur ale clubului din Fălticeni au fost obținute în probele de lupte. La băieți, categoria 9-10 ani, a câștigat titlul național echipa formată din Ștefan Apopii, Andrei Bernaschi și Alex Chiriac. La fete, categoria 9-10 ani centuri violete, noile campioane naționale sunt Alexandra Buțincu și Ioana Maxim. Un rezultat bun a obținut și Denisa Dumitrache, care a ieșit în primii 5, în finala probei tehnice, la categoria 9-10 ani  grade roșii.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

“A fost încă un turneu foarte bun al copiilor noștri. Sunt două rezultate importante care răsplătesc munca depusă în pregătirea de zi cu zi. Aveam așteptări și de la alți copii dar nu a fost să fie la acest campionat. Ne vom pregăti mai bine pentru următoarele competiții și sunt sigur că vom reuși să creștem în valoare și performanță, ne-a declarat instructorul Marius Maxim.

ȘTIRI