Club de noapte din Fălticeni spart de un hoț neinspirat: Agenții de pază Ekipa l-au prins în flagrantLocal

Club de noapte din Fălticeni spart de un hoț neinspirat: Agenții de pază Ekipa l-au prins în flagrant

       Accesări: 7832

Hoția ca și minciuna are de cele ai multe ori picioare scurte. Un individ care credea că se va îmbogăți rapid, s-a gândit că n-ar fi rău să scotocească sediul unui cunoscut club de noapte din Fălticeni. Convins că îi va merge bine, coțcarul s-a dus la furat.

În jurul orei 4.20 dimineața el a forțat ușa de la intrare și a pătruns fără nici un fel de grijă într-un club din cartierul Maior Ioan.

Numai că sistemele de alarmă au început să intre în funcțiune.

Bucuros că sistemul electronic nu are semnal acustic de avertizare în caz de spargere, hoțul a pătruns liniștit în club. Spre marea lui dezamăgire, bărbatul nu a mai apucat să mai ajungă la „borcanul cu miere”.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Ceea ce nu știa hoțul este că sistemul de alarmă era dat pe silențios, și era perfect funcțional, tocmai pentru a-i prinde pe cei care comit astfel de fapte.

Autorul spargerii n-a făcut prea mulți purici pentru că agenții de pază Ekipa au ajuns la fața locului în doar două minute.

Aceștia l-au prins pe individ, după care l-au imobilizat. Bărbatul era în sala de dans, unde orbecăia prin întuneric, atunci când agenții au pus mâna pe el.

Făptașul are 33 de ani  și este din Fălticeni.

G.I. a fost predat unui echipaj de poliție de către agenții de pază Ekipa, după ce aceștia au apelat, conform fișei postului, la numărul de urgență 112.

Surse neoficiale spun că proprietarul clubului l-a iertat pe autorul spargerii, astfel că nu a depus plângere penală.

ȘTIRI