Clinicile Doctor Lungu din Fălticeni și Suceava se alătură Protestului „15 minute” lansat de Ștefan MandachiActualitate

Clinicile Doctor Lungu din Fălticeni și Suceava se alătură Protestului „15 minute” lansat de Ștefan Mandachi

       Accesări: 2041

Inițiativă salutată doi medici și antreprenori fălticeneni. Alina și Ovidiu Lungu se raliază demersului lansat de Ștefan Mandachi, cel care a construit pe banii lui, în mod simbolic, singurul metru de autostradă din Moldova. După ce în țară mai multe companii din toate regiunile țării și-au anunțat susținerea față de acțiune, protestul inedit produce reacții și în mediul oamenilor de afaceri locali.

Acționarii firmei de servicii medicale, Alina și Ovidiu Lungu, și cei 70 de angajați sunt alături de inițiativa suceveanului care îi cheamă pe oamenii de afaceri să ia atitudine în problema autostrăzilor.

În acest sens, Clinicile Doctor Lungu din Fălticeni și Suceava, își vor întrerupe activitatea timp 15 minute, pe 15 martie, la ora 15.00, așa cum propune protestul.

„Moldova nu are autostrăzi. Demersul este foarte bine venit! Este timpul să facem ceva!”, ne-a spus medicul stomatolog. „Protestul acesta eu îl văd ca un nou semnal de alarmă. Suntem în urmă! Mult prea în urmă! Iar de autostrăzi avem nevoie și noi, și investitorii. Dacă suntem uniți vom reuși.”

Clinica Lungu este prima firmă din Fălticeni care se alătură și susține Protestul „15 minute”.

Medicul stomatolog afirmă că mesajul pe care îl transmite acest demers este, de fapt, unul de normalitate.

„Este un demers corect și potrivit. Mi se pare foarte bine venit. Până la urmă este un protest pentru o necesitate, nu doar pentru Moldova, ci pentru toată țara.”, explică medicul Ovidiu Lungu. „Eu văd acest protest ca pe un semnal de alarmă că am rămas în urmă de tot. Este timpul să facem ceva! Măcar acum.”

Iniţiatorul Ştefan Mandachi, i-a provocat la grevă pe Ion Ţiriac, Gigi Becali și Viorel Cataramă. Acesta din urmă a confirmat prezența la protest, pe 15 martie, la Suceava.

Mandachi spune într-un clip publicat pe You Tube că a făcut un calcul şi, până acum, a pierdut un an şi jumătate din viaţă la volan, parcurgând mai mult de 500.000 de kilometri în 15 ani de când are permis de conducere.

Mai mult decât atât, în ultimii 30 de ani, pe şoselele din România au murit 60.000 de oameni.

ȘTIRI