Clinica stomatologului Ovidiu Lungu va introduce la Fălticeni primele implanturi dentare hibride din RomâniaExclusiv

Clinica stomatologului Ovidiu Lungu va introduce la Fălticeni primele implanturi dentare hibride din România

       Accesări: 9710

Medicina evoluează rapid, iar operatorii din sistemul privat românesc vor să țină pasul cu soluțiile moderne. Cea mai nouă inovație în domeniul stomatologic va fi aplicată în premieră și în țara noastră. Clinica Doctor Lungu din Fălticeni urmează să introducă în primăvară primele implanturi dentare hibride.

Create și dezvoltate de un medic din Luxemburg, noile tipuri de implanturi sunt soluția pentru o serie de cazuri legate de refacerea unităților dentare pierdute, care până acum nu își găseau rezolvarea.

Primul medic român specializat în implanturi hibride 

Fălticeneanul Ovidiu Lungu va fi primul medic român care va opera cu astfel de implanturi hibride. Realizate exclusiv din titan, noile sisteme se remarcă prin sistemele de prindere și durabilitatea lucrării.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Noul tip de implant va apărea pe piața medicală europeană în martie-aprilie 2019 și tot atunci va fi disponibil și la clinica din Fălticeni, singura din țară unde, momentan, vor putea fi realizate astfel de implanturi.

Stomatologul Ovidiu Lungu a urmat cursuri de specializare în Luxemburg, susținute de medicul Henri Diederich, autorul acestui tip de implanturi. Investiția în procesul de învățare și abilitate practică pentru implementarea sistemului hibrid s-a ridicat la 11.000 de euro.

La momentul actual este unanim acceptat faptul că implantul se dovedește varianta cea mai bună de tratament în cazul pierderii dinților.

Implantul viitorului

Implanturile hibride sunt ideale în cazurile în care pacientul nu mare deloc os în zona unde au fost fixate rădăcinile dinților. Comparativ cu operația de adiție de os, foarte costisitoare și de durată, implanturile hibride sunt alternativa mult mai bună, atât sub raportul prețului intervenției cât și a timpului de realizare al implantului.

Fabricat exclusiv din titaniu, noul sistem se remarcă prin faptul că dispune de mai multe puncte de prindere. Este un un tip de implant mai sofisticat decât cele existente pe piață.

Acestea pot soluționa în câteva zile cazuri care prin implantologia clasică nu au rezolvare.

Clinica Doctor Lungu furnizează cu succes servicii de implantologie dentară la unitățile din Fălticeni și Suceava, oferind în prezent alte două tipuri de implanturi, bazale și de compresie, fiecare având aplicabilitate în cazuri diferite.

Stomatologii recomandă implanturile

Datorită suprafeței speciale a implantului dentar, celulele osoase realizează o legătură între ele și implant. Acestea sunt fixate în os cu ajutorul unei tehnici speciale de aplicare dezvoltată de medici germani.

Implanturile dentare sunt durabile, elimină disconfortul lucrărilor mobile, se simt și arată la fel ca dinții naturali. Pot fi consumate alimentele fără a simți disconfort sau durere.

Extrem de important este faptul că implanturile dentare nu se cariază, iar estetica iniţială poate fi refăcută sau chiar îmbunătăţită.

Pacienți mulțumiți

Numeroși pacienți din județul Suceava, dar și din județele Botoșani, Neamț și Bacău au apelat la Clinica Doctor Lungu pentru aplicarea de implanturi stomatologice din titan, din rațiuni legate de durabilitate și linie estetică.

Calitatea lucrărilor, experiența în domeniu și timpul scurt al intervenției sunt alte trei motive pentru care persoanele cu probleme grave și foarte grave au apelat la clinica Lungu.

Ovidiu Lungu este expert în implantologie

Stomatologul fălticenean, consilier în Colegiul Medicilor Suceava, este primul medic din România specializat pe noul tip de implanturi dentare hibride și face parte dintr-un grup restrâns de stomatologi români, experți în implantologia de compresie și bazală (bicorticală).

Implanturile din această categorie au fost dezvoltate în Elveția și sunt în utilizare de 10 ani.

La începutul lunii februarie, medicul Ovidiu Lungu va participa în Dubai la primul modul de cursuri de perfecționare în implantologie pe anul 2019. Acestea vor aduce în atenție cele mai noi apariții și evoluții în domeniu.

Echipa Clinica Doctor Lungu la specializarea pentru implanturile hibrid. Cabinetul medicului inventator Henri Diederich din Luxemburg.
Implant dentar hibrid
Implant dentar hibrid
Implant dentar hibrid
Implant dentar clasic
Medicul stomatolog Ovidiu Lungu la cursul de specializare din Luxemburg

ȘTIRI