Circulația rutieră spre București este oprită lângă Adjud: Șoseaua E85 este acoperită de râul Trotuș care s-a revărsatNațional

Circulația rutieră spre București este oprită lângă Adjud: Șoseaua E85 este acoperită de râul Trotuș care s-a revărsat

       Accesări: 7203

Drumul spre Capitală este blocat de ape. Zeci de autovehicule staționează la această oră pe drumul ce leagă Moldova de București. Mașinile nu mai pot circula spre deoarece apele au ieșit din matcă și au acoperit șoseaua.

Drumul este blocat în județul Vrancea, în zona orașului Adjud. Fălticenenii care vor să ajungă la București trebuie să folosească rute ocolitoare.

Din Bacău nu se mai poate circula spre Vrancea din cauza inundaţiilor produse de râul Trotuş care s-a revărsat peste carosabil.

Circulaţia rutieră este întreruptă pe DN2, între localităţile Domneşti-Sat şi Adjud, între kilometrii 224 – 227. Varianta ocolitoare propusă pentru această zonă este DN 2 Tişiţa – DN 24 Bârlad sau DN 11 A Podul Turcului – Adjud.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Ploile abundente care au căzut de joi după amiază au provocat revărsarea apelor.

Este posibil ca circulația să se reia spre seară. Până nu când apele nu scad, nu se pot face evaluări cu privire la starea drumului. Lucrătorii de la Drumuri Naţionale sunt pregătiţi să intervină imediat.

În funcţie de evoluţia fenomenelor meteorologice, CNADNR SA va informa în timp real orice instituire de restricţie sau închidere a unor sectoare din reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi.

Participanții la trafic sunt rugați să respecte indicațiile și restricțiile semnalate de Poliția Rutieră.

ȘTIRI