Circulația pe ruta Fălticeni – Dolhasca rămâne închisăActualitate

Circulația pe ruta Fălticeni – Dolhasca rămâne închisă

       Accesări: 345

Situație neschimbată. Serviciile operatorului Regiotrans pe ruta Fălticeni – Dolhasca sunt în continuare sistate. Trenurile, care efectuau regulat curse de transport persoane pe relația amintită, rămân în depouri.

De mai bine de o lună de zile circulația trenurilor între Fălticeni și Dolhasca este închisă, după ce Autoritatea de Siguranţă Feroviară Română, a decis oprirea tuturor curselor din țară, în urma descoperirii unor nereguli la aproape 30 de automotoare.

Din același motiv și ruta Fălticeni – Pașcani rămâne închisă.

Transportatorul privat anunța anterior că va relua, începând din 1 aprilie, circulaţia trenurilor pe mai multe rute și continuă eforturile privind includerea în certificatul de siguranţă a întregului material rulant.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Regiotrans va relua începând de mâine, 18 aprilie, circulația pe cinci rute din Moldova, Muntenia și Transilvania, după ce la data de 1 aprilie s-au redeschis 16 rute din țară.

Reprezentanții companiei nu au putut fi contactați pentru a preciza dacă și când se va relua serviciul de transport călători între localitățile Fălticeni și Dolhasca.

Potrivit unei informări emise recent, operatorul privat susține că demersurile pentru reluarea circulației pe alte rute continuă.

ȘTIRI