Cine a condus maşina implicată în accidentul rutier din Cornu Luncii? Un om şi-a pierdut viaţaRural

Cine a condus maşina implicată în accidentul rutier din Cornu Luncii? Un om şi-a pierdut viaţa

       Accesări: 3879

Un tânăr a murit noaptea trecută într-un accident rutier produs pe raza comunei Cornu Luncii, pe Drumul Comunal Mieluşoaia – Păiseni.

Poliţia rutieră a făcut publice informaţii oficiale privind evenimentul rutier de noaptea trecută. Tânărul rănit, aflat în stare de ebrietate, le-a spus poliţiştilor că nu a condus el, iar persoana decedată nu deţinea permis de conducere

Joi, la ora 22.30, în timp ce se afla în patrulare pe DJ 209A Mălini,  un echipaj din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în străinătate, însă conducătorul auto nu s-a conformat și a continuat deplasarea pe DC Mielușoaia.

Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului aflat la peste 500 metri în față, ocazie cu care, într-o curbă, pe fondul vitezei, conducătorul auto a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat într-un șanț.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Polițiștii ajunși la fața locului, l-au identificat pe un tânăr de 28 de ani, din  comuna Mălini, care încerca să părăsească locul faptei, acesta declarând faptul că, autoturismul a fost condus de un tânăr de 24 de ani din comuna Mălini, care a fost identificat ulterior decedat, la peste 300 metri de locul producerii accidentului.

Întrucât prezenta leziuni și emana halenă alcoolică, tânărul de 28 de ani a fost transportat la spital, ocazie cu care, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, i s-au recoltat probe  biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, celălalt tânăr, de 24 de ani, nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului și a persoanei care a condus autoturismul.

 

Accident rutier pe drumul comunal din Păiseni. O persoană a murit iar alta a fost rănită

ȘTIRI