Cinci victime ale accidentelor rutiere într-o singură zi. Femeie lovită mortal de mașină în PreuteștiRural

Cinci victime ale accidentelor rutiere într-o singură zi. Femeie lovită mortal de mașină în Preutești

       Accesări: 2668

O persoană și-a pierdut viața iar alte cinci au fost rănite ân urma evenimentelor rutiere care s-au produs marți, 3 octombrie, pe drumurile publice din Preutești, Câmpulung Moldovenesc, Rădăuți.

În două cazuri, polițiștii spun că vina producerii accidentelor s-a datorat și pietonilor.

Din păcate, un astfel de caz s-a soldat cu decesul unei octogenare, în zona Fălticeni.

Marți, în jurul orei 13.15, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208, din comuna Preutești, un localnic în vârstă de 67 de ani s-a angajat în depășirea unui autovehicul, moment în care, în timp ce rula pe sensul opus, a acroșat și accidentat mortal o femeie în vârstă de 85 de ani din localitate. Potrivit informării IPJ Suceava, când s-a produs accidentul, femeia traversa drumul fără să se asigure corespunzător.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor  împrejurările producerii accidentului.

Și în satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, un localnic de 25 de ani a pătruns pe DN 2E, fără să se asigure corespunzător, moment în care, a acroșat și accidentat ușor un bărbat de 82 de ani din aceeași localitate, angajat neregulamentar în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, deşi la o distanţa de circa 15 metri se afla marcajul pietonal.

ȘTIRI