Cinci tenismeni de la ACS Nada Florilor s-au calificat la Turneul Campionilor rezervat copiilorSport

Cinci tenismeni de la ACS Nada Florilor s-au calificat la Turneul Campionilor rezervat copiilor

       Accesări: 362

În ultimele două săptămâni, copiii de la secția de tenis ACS Nada Florilor Fălticeni au participat la turnee importante, de unde s-au întors cu rezultate excelente.

La Câmpulung Moldovenesc s-a desfășurat “Cupa Micii Campioni” (11 august 2018). Copiii din Fălticeni au obținut două clasări pe podium la Nivelul Roșu: Locul 1 – Ursache Matei, Locul II – Filipciuc Dennis.

În aceeași zi, la Bistrița, s-a desfășurat un nou turneu în circuitul Tenis 10 MPG. La acest concurs, ACS Nada Florilor a avut doi sportivi pe prima treaptă a podiumului: Locul 1 – Aciubotăriței Cristian (Nivelul Roșu); Locul 1 – Andrei Iustin (Nivelul Portocaliu).

Cei doi, Aciubotăriței și Andrei, au fost în topul celor mai buni copii și la Cupa SCM organizată la Bacău, duminică, 26 august. Ambii s-au clasat pe primul loc la categoriile lor (Roșu și Portocaliu).

“Ne bucură aceste rezultate și ne dau încredere să continuăm să atragem cât mai mulți copii talentați către acest minunat sport care este tenisul de câmp.

În luna octombrie va avea loc o nouă selecție la nivelul claselor pregătitoare din Fălticeni și mai nou în comunele apropiate. Avem sprijinul autorităților locale, în special al domnului primar Coman, și vreau să continuăm această muncă care necesită multă răbdare, atât cu copiii dar și cu părinții care așteaptă rezultate imediate. Pentru cei care sunt serioși și muncesc la antrenamente, rezultatele vor veni cu siguranță.

Drept dovadă, suntem calificați cu 5 copii la Turneul Campionilor care va avea loc în luna decembrie. Cred că vom fi clubul cu cei mai mulți copii calificați. Sunt sigur că ne vom întoarce cu rezultate frumoase”, ne-a declarat instrucorul Marcel Dascălu.

foto – Codrin Anton

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI