Accident rutier provocat de un octogenar din Bogdănești: Cinci persoane au ajuns la spitalul din FălticeniRural

Accident rutier provocat de un octogenar din Bogdănești: Cinci persoane au ajuns la spitalul din Fălticeni

       Accesări: 6451

Bogdăneștiul revine pe harta evenimentelor rutiere la mai puțin de 24 de ore după ce un fălticenean s-a răsturnat cu mașina pe un drum din această comună.

De această dată, un localnic, în vârstă de 80 de ani, a provocat un accident rutier în urma căruia 5 persoane au ajuns la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului din Fălticeni.

Accidentul s-a ărodus în această după-amiază, după ora 14.00.

Bărbatul, aflat la volanul unui autoturism Dacia, s-a angajat în depășirea unui autoturism ștaționat, fără a se asigura, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul șef Ionuț Epureanu.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În urma acestei manevre,  autoturismul bătrânului a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din aceeași localitate.

Impactul s-a soldat cu 5 persoane rănite. Una dintre victime a rămas prinsă între fiarele contorsionate și a fost extrasă de echipajul de descarcerare.  

La acțiunea de salvare a participat Modulul SMURD al pompierilor militari de la Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean – stația Fălticeni.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI