Cinci morți după două accidente rutiere în municipiul SuceavaRural

Cinci morți după două accidente rutiere în municipiul Suceava

       Accesări: 1499

Două eveneimente rutiere grave s-au produs în municipiul Suceava, în primele două zile ale lunii septembrie.

În urma acestor accidente, 5 persoane au decedat iar alte 2 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În seara zilei de sâmbătă, la ora ora 21.20,  în timp ce conducea autobuzul pe strada Cuza Vodă, din municipiul Suceava, un bărbat de 33 de ani, din județul Botoșani, a intrat în coliziune cu o căruță încărcată cu baloți de fân. Atelajul, care nu avea plăcuțe de înregistrare, circula pe aceeași bandă (din sens opus), a ieșit de pe un drum neclasificat.

În urma impactului, a rezultat decesul a două persoane (soț și soție), conducătorul atelajului hipo, un bărbat de 43 de ani din municipiul Suceava și o femeie de 40 de ani.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Din accident a mai rezultat și rănirea conducătorului autobuzului și unui pasager din vehicul, o tânără de 19 ani, din comuna Dumbrăveni, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

 

A doua tragedie s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.20.

În timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe strada Parcului din municipiul Suceava, având direcția de deplasare dinspre comuna Ipotești spre central municipiului Suceava, un tânăr de 19 ani, din comuna Șcheia, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a lovit un stâlp din beton de la iluminatul public, pe care l-a dislocat, după care, a ricoșat într-un copac și s-a răsturnat.

În urma impactului, conducătorul auto și cei doi pasageri din autoturism, doi bărbați de 31 și 33 de ani, ambii din comuna Șcheia, au decedat.

Interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de la volan nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

ȘTIRI