Cinci medalii obținute de clubul Kim Long Dao Fălticeni la Campionatul Național de la RomanSport

Cinci medalii obținute de clubul Kim Long Dao Fălticeni la Campionatul Național de la Roman

       Accesări: 467

Municipiul Roman a găzduit, în perioada 13-14 aprilie 2019, cea de-a 29-a ediție a Campionatul Național de Qwan Ki Do – Juniori şi Seniori.

Competiția, organizată de Federația Română de Arte Marțiale, sub egida Ministerului Tineretului și Sportului, constituie o bază de selecție pentru loturile naționale, în perspectiva participării în competițiile internaționale.

Un număr de 31 de cluburi, din 20 de localități, și-au trimis sportivii la această competiție (295 de sportivi la probele individuale, respectiv 185 de sportivi la probele de luptă).

Între cluburile participante s-a aflat și clubul Kim Long Dao din Fălticeni, cu un număr de 11 sportivi, coordonați de instructorul Marius Maxim.

Micuța delegație din Fălticeni a reușit să-și adjudece un titlu național, două locuri doi și două locuri trei. Fetele au fost performerele clubului Kim Long Dao Fălticeni.

Pe lângă sportivi, clubul fălticenean a avut. la Roman, și doi arbitri: Radu Vlad şi Andone Alexandru, care au avut prestații foarte bune.

„A fost un campionat la care ne-am atins obiectivul. Pot spune chiar că mi-au fost depășite așteptările. Felicit sportivii pentru rezultatele foarte bune obținute dar și pe cei doi tineri arbitri”, ne-a declarat instructorul Marius Maxim.

Rezultatele obținute în Proba de luptă (Song Dao)

Junioare

Locul I: Apostol Delia şi Grigore Iasmina,

Locul II: Apostol Teofana şi Vultur Gabriela.

Locul III: Radu Arianna şi Rusu Bianca.

Seniori

Locul II: Pavăl Ioana şi Florea Eliza (probă tehnică pe perechi şi locul III la proba de luptă)

ȘTIRI