Cinci mașini avariate într-un accident spectaculos la Fălticeni: Șoferul era băut și conducea cu viteză excesivăLocal

Cinci mașini avariate într-un accident spectaculos la Fălticeni: Șoferul era băut și conducea cu viteză excesivă

       Accesări: 7499

Șoferii băuți provoacă cele mai multe accidente în municipiul Fălticeni. Unul incident s-a petrecut azi dimineață și putea avea consecințe deosebit de grave. Patru autoturisme au fost avariate dintr-o lovitură, după ce conducătorul unui Opel Astra a pierdut controlul mașinii.

Evenimentul rutier s-a produs în această dimineață, în jurul orei 3, la intrarea pe strada Armatei, dinspre strada Republicii, în vecinătatea Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi.

Autorul, un bărbat în vârstă de 32 de ani, este din comuna Hârtop.

El se deplasa pe strada Armatei când, în zona spălătoriei auto, a pierdut controlul mașinii. Două autoturisme Volkswagen Golf parcate pe același sens de mers, pe partea dreaptă, au fost acroșate, una fiind proiectată pe trotuar, iar cealaltă într-un gard.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Pentru că distanța dintre vehiculele staționate era foarte mică, pe fondul impactului puternic, alte două automobile Seat Leon și Fiat Stilo au fost lovite.

Cu tot cu mașina șoferului, numărul autoturismelor avariate se ridică la cinci.

Bărbatul din Hârtop s-a urcat băut la volan și se îndrepta spre casă. În mașina acestuia se aflau alte două persoane. Deși impactul a fost puternic, toți ocupanții mașinii au scăpat teferi.

După coliziune, vehiculul Opel Astra s-a rotit și a ajuns pe contrasens la circa 100 de metri de locul impactului. Pe geamurile mașinii apar semnele de începător.

Polițiștii spun că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei într-un viraj la stânga.

Aceștia l-au testat cu alcooltestul pe autorul accidentului, rezultatul fiind 0.85 mg/l în aerul pur expirat. La spital i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Trei dintre mașinile avariate aparțin unor elevi ai școlii militare de jandarmi.

Șoferul băut s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Polițiștii i-au reținut permisul.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI