Cinci dosare penale pentru abateri de la legislaţia rutiră pe drumurile publice din zona FălticeniRural

Cinci dosare penale pentru abateri de la legislaţia rutiră pe drumurile publice din zona Fălticeni

       Accesări: 1025

Vineri, după-amiază, Secţia 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a fost sesizată prin numărul de urgenţă 112 despre faptul că, pe DN 2, pe raza localității Drăgușeni, a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificate două autoturisme implicate într-o tamponare, fără victime și pe conducătorii acestora, un bărbat din comuna Baia și unul de 75 de ani, din comuna Drăgușeni.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto de 75 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sâmbătă, 03.20, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a oprit pentru control autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani din comuna Bunești care se deplasa pe direcția Fălticeni spre orașul Dolhasca.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Duminică dimineaţă, la ora 10.40, un echipaj de poliție a oprit pentru control, pe bulevardul 2 Grăniceri din municipiul Fălticeni, autoturismul condus de un bărbat de 31 de ani, din judeţul  Iaşi.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul figurează cu permisul de conducere reţinut din data de 5 octombrie 2015, pentru refuz de recoltare de probe biologice.

Pe acelaşi bulevard, la ora 22.50, un echipaj de poliție a oprit pentru control  autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 28 de ani din comuna Hârtop.

Pentru că emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeaşi zi, la ora 23.50, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Fântâna Mare,  un bărbat de 48 de ani, din municipiul Fălticeni, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul figurează cu permisul de conducere anulat.

ȘTIRI