Accesări: 5109

Probe încheiate și rezultate confirmate. Posturile pentru director și director adjunct au fost scoase la concurs de ISJ Suceava în toamna acestui an. După validarea dosarelor de înscriere, candidații au susținut două probe, cea scrisă și interviul.

Rezultatele pentru proba scrisă au fost publicate pe 15 octombrie, iar cele de la interviu pe 16, 17, 18 și 19 noiembrie.

Candidații pentru posturile amintite la Colegiul Național „Nicu Gane”, Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”, Școlile Gimnaziale „Ioan Ciurea” și „Mihail Sadoveanu”, și Clubul Copiilor au susținut deja ambele probe.

Candidații pentru posturile de la Grădinița cu Program Normal „Voinicelul”, Grădinița cu Program Prelungit „Pinocchio”, Școala „Alexandru Ioan Cuza” și Colegiul „Vasile Lovinescu” sunt programați să susțină proba interviu săptămâna viitoare.

În municipiul Fălticeni au devenit vacante 11 posturi pentru directori și 7 pentru directori adjuncți, la cele trei grădinițe, patru școli, trei colegii și un club al copiilor.

Până acum au confirmat rezultatele obținute opt dintre candidați.

Dacă nu vor exista contestații, atunci posturile de directori fi ocupate de Codrin Bența la Colegiul „Nicu Gane”, Olguța Popa la Colegiul „Mihai Băcescu”, Ovidiu Moroșanu la Școala „Mihail Sadoveanu”, Marius Pintilii la Școala „Ioan Ciurea” și Marcel Porof la Clubul Copiilor.

Trei candidați la funcția de director au obținut nota 10, în cadrul probei interviu. Este vorba de Marius Pintilii, Olguța Popa și Marcel Porof.

Posturile de director adjunct vor fi ocupate de Luisa Tănase la Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu”, Palaghia Radion și Mariana Țuca la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” și de Luminița Corbu al Colegiul Național „Nicu Gane”.

Candidații care au finalizat concursul cu media cea mai ridicată își vor putea exercita funcția începând din ianuarie 2022.

ȘTIRI