Cinci autospeciale de la Fălticeni și Cornu Luncii trimise să stingă un incendiu în satul BrădățelRural

Cinci autospeciale de la Fălticeni și Cornu Luncii trimise să stingă un incendiu în satul Brădățel

       Accesări: 2764

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cornu Luncii, au intervenit, în seara zilei de joi, cu cinci autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Brădățel, comuna Horodniceni.

La sosirea echipajelor, ardeau acoperișul casei de locuit și o anexă gospodărească, cu pericol de propagare la întreaga locuință și la vecinătăți.

Incendiul a fost anunțat, prin numărul unic de urgență 112, la ora 19.43, iar intervenția pompierilor s-a încheiat după aproape două ore (ora 21:40).

După cum ne-a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, au ars acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați, și anexa gospodărescă (15 metri pătrați).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Au mai ars aparate electrocasnice, circa un metru cub lemn de foc și 15 metri liniari din gardul împrejmuitor al proprietății. S-au degradat pereții portanți ai locuinței.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.

Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și o construcție anexă.

ȘTIRI