Cercul pedagogic al profesorilor de geografie la Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea”Educație

Cercul pedagogic al profesorilor de geografie la Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea”

Joi, 29 octombrie 2015, Școala Gimnazială „Ioan Ciurea” Fălticeni a găzduit activitatea metodică a Cercului pedagogic al profesorilor de geografie din zona Fălticeni.

La această activitate – coordonată de către inspectorul de specialitate, prof. dr. Bogdan Nistor, şi de responsabilul cercului, prof. dr. Marcel Porof – au luat parte 30 de profesori de geografie.

Cu acest prilej, profesorul Valerian Bodnariu a susţinut lecţia demonstrativă Hidrogafia Europei la clasa a VI-a B, după care a prezentat referatul cu tema Strategii didactice interactive utilizate în lecția de geografie. Valențe formative și limite.

„Demersul didactic propus de către domnul profesor Valerian Bodnariu a pus în lumină tactul pedagogic al dascălului care a reuşit să-i activizeze pe elevi prin valorificarea metodelor interactive de predare-învăţare-evaluare. De altfel, domnul profesor, care are gradul didactic I, a fost apreciat pentru rigoarea în pregătirea metodică, pentru competenţele ştiinţifice şi psihorelaţionale”, ne-a informat prof. dr. Marius-Claudiu Pintilii, directorul Şcolii Gimnaziale „Ioan Ciurea.

Facebook Comments

ȘTIRI