Cercul pedagogic al profesorilor de geografie la Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea”Educație

Cercul pedagogic al profesorilor de geografie la Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea”

       Accesări: 126

Joi, 29 octombrie 2015, Școala Gimnazială „Ioan Ciurea” Fălticeni a găzduit activitatea metodică a Cercului pedagogic al profesorilor de geografie din zona Fălticeni.

La această activitate – coordonată de către inspectorul de specialitate, prof. dr. Bogdan Nistor, şi de responsabilul cercului, prof. dr. Marcel Porof – au luat parte 30 de profesori de geografie.

Cu acest prilej, profesorul Valerian Bodnariu a susţinut lecţia demonstrativă Hidrogafia Europei la clasa a VI-a B, după care a prezentat referatul cu tema Strategii didactice interactive utilizate în lecția de geografie. Valențe formative și limite.

„Demersul didactic propus de către domnul profesor Valerian Bodnariu a pus în lumină tactul pedagogic al dascălului care a reuşit să-i activizeze pe elevi prin valorificarea metodelor interactive de predare-învăţare-evaluare. De altfel, domnul profesor, care are gradul didactic I, a fost apreciat pentru rigoarea în pregătirea metodică, pentru competenţele ştiinţifice şi psihorelaţionale”, ne-a informat prof. dr. Marius-Claudiu Pintilii, directorul Şcolii Gimnaziale „Ioan Ciurea.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI