Centrul medical Alma Clinic și-a deschis porțileSănătate

Centrul medical Alma Clinic și-a deschis porțile

       Accesări: 1980

Cea mai nouă și modernă clinică din județul Suceava s-a deschis recent la Fălticeni. Aflată în zona centrală, Alma Clinic se recomandă ca un punct de reper pentru serviciile din sistemul privat, oferind un act medical de calitate. Din 7 iulie, centrul medical de pe strada Ana Ipătescu nr. 9A, situat lângă Piața Agroalimentară centrală, și-a deschis porțile.

Prețurile sunt accesibile și în curând se va realiza o colaborare cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Programul clinicii este de luni până vineri între orele 7.30 – 19.00, iar sâmbătă între 8:00 – 13:00.

Investiția, cea mai mare realizată în mediul privat fălticenean în anul 2014, aparține familiei Mitocaru, centrul medical fiind gestionat de farmacistul Alexandru Mitocaru.

”Pentru noi și pentru Fălticeni, Alma Clinic este o investiție importantă”, afirmă Alex Mitocaru, directorul Alma Clinic.”Punem suflet în tot ceea ce facem. Nu ne-am propus să amortizăm investiția într-un anumit număr de ani pentru că satisfacția clientului și redarea sănătății este cea mai importantă. Dacă el este mulțumit și banii vor veni pe parcurs.”

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Alma Clinic, instituţie medicală privată, cu capital integral românesc, oferă asistenţă medicală la standarde moderne, atât prin calitatea actului medical cât și prin aparatura din dotare.

Gama serviciilor medicale acoperă pentru început 11 secții disciplinare: Ginecologie, ORL, Urologie, Dermatologie, Medicină Internă, Ecografie Generală, Endocrinologie, Neurologie, Alergologie, Medicina Muncii.

O premieră pentru Fălticeni este cabinetul de Chirurgie Plastică și Estetică. Momentan se fac doar consultații, urmând ca peste două luni să fie inaugurat un cabinet de microchirurgie estetică unde vor putea fi făcute operații de înfrumusețare. Alma Clinic este partener al reputatelor laboratoare Synevo.

Până la sfârșitul acestei luni, Alma Clinic își va completa paleta de servicii pe alte cinci discipline: pediatrie, reumatologie, cardiologie, nutriție și recuperare medicală.

În privința personalului, 18 medicii din Iași și Suceava vor lucra la Alma Clinic. Aceștia profesează atât în sistemul sanitar de stat cât și în cel privat. Doctorii au fost selectați pe baza referințelor venite de medici cunoscuți din Iași. Odată cu creșterea numărului de discipline, Alma Clinic își va extinde și personalul.

Deschiderea noului centru medical înseamnă crearea de noi locuri de muncă în Fălticeni. Deocamdată, personalul sanitar și auxiliar numără 10 persoane, însă numărul angajaților se va dubla până la sfârșitul acestui an. În ceea ce privește aparatura, Alma Clinic dispune de un ecograf de ultimă generație, de producție americană, Voluson E8 Expert, marca General Electric, pentru ecografii de înaltă definiție, în urmărirea sarcinilor și în diagnosticul prenatal. Aparatul este unic în județul Suceava.

Clinica mai dispune de dermatoscop, EKG, electrocauter și audiometru, toate de ultimă generație.

De asemenea, cabinetul ORL este dotat cu cel mai bun și performant fibrovideoscop existent la ora actuală, utilizat în clinicile de specialitate din străinătate. Aparatul este singurul existent în județul Suceava.

În luna august va fi achiziționat un ecograf Doppler color, utilizat în diagnosticarea cât mai precisă a afecțiunilor inimii, ale arterelor, venelor și creierului.

Alma Clinic este un centru medical structurat pe mai multe nivele, accesul la etaje putând fi făcut cu ajutorul ascensorului. Fiecare palier dispune de un hol generos cu aspect și mobilier modern. Arhitectura modernă este completată de un ambient plăcut la interior.

”Afacerea fost gândită și pornită de părinții mei”, susține directorul clinicii Alexandru Mitocaru. ”Ei sunt cei care au lansat acest proiect Alma Clinic și prin care am făcut un nou pas pe sectorul sănătății din Fălticeni, aici unde în urmă câțiva ani s-a născut brandul Alevia, administrat de fratele meu, medicul Florin Mitocaru.”

Alma Clinic se conduce pe deviza ”Sănătate, trup și suflet”, sănătatea fiind liantul armonios dintre trup și suflet.

ȘTIRI