Centrul medical Alma Clinic oferă din luna martie consultații gratuite la cabinetele ORL și PsihiatrieSănătate

Centrul medical Alma Clinic oferă din luna martie consultații gratuite la cabinetele ORL și Psihiatrie

       Accesări: 191

Luna lui mărțișor începe cu o noutate la Alma Clinic. După ce în zilele de 2 și 3 martie tarifele consultațiilor ORL au fost reduse la jumătate, din 9 martie persoanele cu afecțiuni ale nasului, gatului și urechilor pot fi examinați gratuit. Condiția este ca aceștia să se prezinte la policlinica privată din Fălticeni cu bilet de trimitere de la doctorul de familie.

Examinările ORL sunt realizate de medicul specialist Teodora Popescu.

Tot de luni, 9 martie, vor fi efectuate consultații gratuite și la cabinetul Psihiatrie, unde activează medicul specialist Nelu Pârlea. Timp de doi ani a lucrat în sistemul medical privat din Franța, el făcând parte din echipa unei cunoscute clinici private din Paris.

Pe baza aceluiași bilet de trimitere, clienții pot beneficia de gratuitatea examinării psihiatrice.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Orarul consultațiilor la cabinetele ORL și Psihiatrie, din cadrul Alma Clinic, este luni-vineri între orele 9 – 16. Programările se fac la numărul de telefon 0754 471 246.

Situată pe strada Ana Ipătescu, lângă Piața Agroalimentară, policlinica multidisciplinară din Fălticeni și-a început activitate în iulie 2014, investiția aparținând unei cunoscute familii de farmaciști din localitate.

ȘTIRI