Centrul medical Alma Clinic împlinește un an de activitateActualitate

Centrul medical Alma Clinic împlinește un an de activitate

       Accesări: 96

alma_clinic_1Cea mai nouă clinică privată din Fălticeni sărbătorește un an de activitate. La începutul lunii iulie 2014 avea loc inaugurarea centrului medical Alma Clinic, având ca principal obiectiv o alternativă de calitate a serviciilor medicale existente în zonă. Creșterea numărului specialităților, cooptarea medicilor specialiști și investițiile în tehnologiile moderne pentru sănătate au contribuit la succesul clinicii particulare de pe strada Ana Ipătescu nr.9 A.

Orientată pe servicii medicale moderne, care oferă tratamentul eficient și corespunzător al celor mai importante afecțiuni, Alma Clinic pornea anul trecut la drum cu 8 specialități medicale, ajungând în prezent la 20.

Actul medical este asigurat de doctori cu experiență din Iași și Suceava care dau plus valoare centrului medical fălticenean.

Ambianța interioară plăcută, modul de relaționare cu pacienții și tarifele practicate au sporit la rândul lor gradul de atractivitate cât și interesul față de serviciile oferite de Alma Clinic.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În primul an de activitate 5.000 de persoane au apelat la specialiștii centrului multidisciplinar Alma Clinic.

”Obiectivul din primul an de activitate a fost să dezvoltăm numărul specialităților și să oferim pacienților servicii medicale de înaltă calitate”, afirmă managerul Alexandru Mitocaru. ”Am investit foarte mult în aparatură medicală de ultimă generație și am selectat cu grijă doctori cu experiență din spitalele mari de urgență cât și din clinicile private de renume, din Iași. Mulțumim echipei medicale care a fost alături de noi și celor peste 5.000 de pacienți care au trecut pragul clinicii noastre.”

Pachetul de competențe medicale s-a extins gradual, începând din vara anului trecut, când la începutul lunii august erau deschise cabinetele de Cardiologie și Nutriție. În luna octombrie centrul de sănătate, inaugura servicii medicale pe linie de Pediatrie și Chirurgie Vasculară, iar la sfârșitul lunii ianuarie 2015 s-a deschis cabinetul de Pneumologie.

Din primăvara acestui an centrul medical din Fălticeni a încheiat un contract cu CAS Suceava pentru specialitățile O.R.L și Psihiatrie, pacienții beneficiind de consultații gratuite pe baza trimiterii de la medicul de familie.

Luna viitoare Alma Clinic va deschide cabinetul de Gastroenterologie, consultații fiind asigurate de medicul specialist Andreea Marcu din Iași. Odată cu inaugurarea noii specialități, clinica fălticenenană se va dota cu cel mai performant endoscop de înaltă definiție existent pe piața medicală.

La capitolul aparatură medicală, Alma Clinic ține pasul cu tehnologia actuală. Printre echipamentele moderne din dotare se numără performantul ecocardiograful american, de ultimă generație, General Electric Vivid S6 ce permite vizualizarea optimă a fluxurilor sanguine și înregistrarea velocităților miocardice.

Centrul medical din Fălticeni dispune de sistemele necesare pentru realizarea testelor de efort tip Cardiax, în vederea evaluării funcției cardiace, cât și monitorizarea tensiunii arteriale timp de 24 de ore cu ajutorul electrocardiografului mobil (Holter EKG), echipamentele fiind validate de către British Hypertension Society și Asociația Internațională pentru Instrumente Medicale.

La acestea se adaugă un instrumentar format din electrocauter, spirometru, audiometru de tiraj, defibrilator, dermatoscop Heine Delta 20 și Delta 20 plus și un set video-rino-laringoscop CMOS Karl Storz, unul dintre cei mai cunoscuți producători din domeniu.

De asemenea, Alma Clinic include o sală de recuperare medicală și kinetoterapie utilată cu aparatură ultramodernă.

”Ne-am dorit să avem și la Fălticeni o clinică la standarde moderne, cu tehnologie de vârf și medici de calitate”, susține Alex Mitocaru. ”Vrem să oferim o linie medicală completă precum în orașele mari din țară. Vom continua să investim, în medici și aparatură de ultimă generație pentru a oferi servicii medicale de top.”

Rudy Hödl

ȘTIRI