Centrul medical Alma Clinic deschide specialitatea PneumologieSănătate

Centrul medical Alma Clinic deschide specialitatea Pneumologie

       Accesări: 431

Continuă să își extindă portofoliul. Alma Clinic adaugă în oferta curentă o nouă specialitate. După ce în octombrie centrul de sănătate, de pe strada Ana Ipătescu nr.9A, inaugura servicii medicale pe linie de Pediatrie și Chirurgie Vasculară, la sfârșitul lunii ianuarie este programată deschiderea cabinetului de Pneumologie.

Primele consultații pe parte de pneumologie se vor face în data de 31 ianuarie 2015.

Examinările sunt făcute de medicul primar Daniel Iacobovici de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași. Consultațiile au loc în fiecare sâmbătă.

Programările se fac de luni până vineri între orele 7.30 – 19.00 și sâmbăta de la 8.00 – 14.00, la numărul de telefon 0754.471.246.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Dotată cu aparatură ultra-modernă, spații de așteptare generoase, și oferind un pachet vast de competențe asigurat de medici din Suceava și Iași, clinica multidisciplinară din Fălticeni se recomandă ca alternativa de top la serviciile medicale din zona Fălticeni.

Pachetul serviciilor medicale de la Alma Clinic ajunge acum la 17 specialități: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie Plastică și Estetică, Chirurgie Vasculară, Dermatologie, Ecografie Generală, Endocrinologie, Ginecologie, Neurologie, Nutriție, Medicină Internă, Medicina Muncii, Recuperare Medicină Fizică și Balneologie, Pediatrie, ORL și Urologie.

ȘTIRI