Cel mai nou magazin de mobilă din Fălticeni se deschide sâmbătă. Vouchere cadou pentru primii 50 de cliențiLocal

Cel mai nou magazin de mobilă din Fălticeni se deschide sâmbătă. Vouchere cadou pentru primii 50 de clienți

       Accesări: 17624

Toamna sosește cu vești bune și oferte pe măsură. Cel mai nou magazin de mobilă din Fălticeni se deschide sâmbăta aceasta pe strada Plutonier Ghiniță, cartierul Tâmpești. Cu o gamă de peste 1.000 de produse de proveniență românească și străină, Mit Mob aduce pe piața locală cea mai mare varietate de mobilier.

Deschiderea are loc pe 5 octombrie, la ora 10.

Primii 50 de clienți vor primi bonuri în valoare de 300 de lei, care vor putea fi folosite la achiziționarea altor produse din ofertă.

Mit Mob comercializează mobilier din PAL și MDF realizat de producători renumiți precum Benix, Signal, Black Red White, dar și mobilier autohton fabricat la Arad, Botoșani, Piatra Neamț și Bistrița.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Oferta magazinului cuprinde toată paleta de produse pentru mobilarea unei case sau a unui apartament.

Eticheta calității, atât ca material, finisaje și îmbinare, este completată de gama de culori menită să mulțumească toate gusturile.

Mit Mob expune în magazinul de pe strada Plutonier Ghiniță canapele fixe și extensibile, colțare, elemente de mobilier pentru fiecare încăpere.

Clienții pot achiziționa mobilier de bucătărie, pentru sufragerie, dormitoare și baie, acesta din urmă doar la comandă. Aici se mai regăsesc mese și scaune din lemn masiv pentru bucătărie și sufragerie, disponibile în nuanțe diferite.

Canapelele românești dispun de saltea Relaxa, certificate de calitate și o garanție de doi ani.

Produse cu linie clasică, șic, modernă sau cu tentă premium pot fi descoperite nu numai în magazin, ci și în cataloagele de prezentare. Cei interesați le pot cere spre consultare.

Mit Mob oferă clienților posibilitatea de a cumpăra mai ușor, în rate fără dobândă, prin cardul Star BT de la Banca Transilvania. Spre sfârșitul anului, produsele la vânzare vor putea fi achiziționate în același sistem, cu plata în rate, și prin intermediul creditelor de consum Cetelem.

Programul magazinului din Fălticeni, situat pe strada Plutonier Ghiniță (cartier Tâmpești), este zilnic, între orele 8-20.

ȘTIRI