Cel mai mare și important târg de nunți din Suceava își deschide porțile pe 10 februarie la Shopping CityActualitate

Cel mai mare și important târg de nunți din Suceava își deschide porțile pe 10 februarie la Shopping City

       Accesări: 454

Un eveniment dedicat celui mai frumos moment din viața unui cuplu. Viitorii miri care vor să afle rețeta pentru nunta perfectă nu trebuie să rateze Trend Mariaj. Așa se numește cel mai mare și important târg de nunți din Suceava care își va deschide porțile începând de mâine la Shopping City.

Organizatorii anunță o ediție plină de surprize și noutăți.

Evenimentul reunește sub un singur acoperiș firme din diverse domenii, care acoperă toată gama de servicii și produse dedicate organizării nunții. La Trend Mariaj viitorii miri pot pune la punct toate detaliile nunții.

”Sucevenii au posibilitatea să întâlnească cu cei mai buni specialişti, pentru a afla ultimele tendințe din domeniul nunților.”, susțin organizatorii Trend Mariaj. ”Tot ceea ce este nou, ce se poartă, ce se potriveşte cel mai bine pentru nunta lor, care este bugetul alocat, tot ce ai nevoie pentru ca nunta, să fie exact așa cum o visează. Chiar dacă vă doriți să puneți la punct ultimele detalii, ori să alegeți o gamă variată de servicii, la târgul de nunți din incinta Shopping City Suceava, dorinţele voastre vor prinde contur.”

Toate detaliile pentru organizarea celui mai important eveniment din viața unui cuplu vor fi găsite la târg. Trend Mariaj este de fapt un ghid în căutarea elementelor care creează nunta perfectă.

Specialiști în domeniu din judetul Suceava și nu numai, vor fi aici pentru a le oferi viitorilor însurăţei, cele mai bune sfaturi în materie de nunţi.

Toți cei care se pregătesc de nuntă vor avea de unde alege regăsi rochii de mireasă, costumul de ceremonie, dar și bijuteriile prețioase care consființesc mariajul. Mirii vor putea alege inele de logodnă și verighete din aur alb sau galben.

Delicatesele nu au cum să lipsească, sortimente variate de torturi și prăjituri vor fi expuse aici, alături de decoraţiuni şi aranjamente florale, invitaţii personalizate și mărturii.

Însurățeii vor putea afla care sunt ofertele din acest an pe segmentul serviciilor foto și video DJ, artiști şi formaţii. Organizatorii Trend Mariaj s-au gândit la tot. Inclusiv la destinațiile pentru luna de miere, care vor putea fi consultate în cadrul aceluiași eveniment.

Cel mai mare târg de nunți din Suceava începe din 10 februarie la Shopping City și se va încheia duminică pe 12 februarie.

ȘTIRI