Cel mai luxos local de evenimente din Fălticeni va fi inaugurat duminică: Restaurant Classic redefinește standardeleActualitate

Cel mai luxos local de evenimente din Fălticeni va fi inaugurat duminică: Restaurant Classic redefinește standardele

Redefinește standardele în materie de ospitalitate și eleganță. Cel mai luxos local de evenimente din Fălticeni va fi inaugurat oficial în ultima zi din această lună. Pe 30 aprilie se deschide Restaurant Classic, cel mai nou și rafinat restaurant din municipiu.

Lansarea va fi marcată printr-un eveniment festiv care va începe la ora 15 și va include momente artistice și muzicale. Localul va fi mai întâi sfințit, slujba fiind programată la ora 14.

Invitații speciali sunt cunoscutul instrumentist Trifan Leancă, solista de muzică populară Ștefania Puiu și formația Klass Music din Suceava. Momentele coregrafice de dans contemporan și de societate vor fi susținute de trupa K-lypso din Fălticeni.

Cei care doresc să participe la evenimentul de deschidere trebuie să confirme prezența lor până pe 28 aprilie, ora 22, la numărul de telefon 0755 114 194.

Oaspeții vor avea parte de câteva ore de bună dispoziție într-o atmosferă cu totul specială.

Restaurant Classic se remarcă prin eleganță și strălucire

Situat pe strada Armatei nr.7, lângă Kaufland Fălticeni, noul Restaurant Classic impresionează, se remarcă prin frumusețe și eleganță.

Stilul clasic, simplu și rafinat, pune în evidență individualitatea localului, locul ideal pentru o nuntă de vis sau orice alt eveniment important, petreceri, aniversări, botezuri, prezentări de produse sau conferințe.

Sala este accesorizată cu lustre din cristale strălucitoare și decorată original, cu materiale alese cu mult bun gust.

Restaurant Classic are o sală de evenimente cu o capacitate de 500 de locuri.

În incinta localului va funcționa începând cu 1 mai un restaurant unde se va purtea servi masa zilnic, meniurile fiind bogate și variate. Doritorii vor putea comanda meniuri ce vor fi livrate la domiciliu.

Pentru diverse evenimente vor fi asigurate și servicii de catering.

ȘTIRI