Cei mai valoroşi copii din Moldova au concurat la „Cupa Nada Florilor” – BadmintonSport

Cei mai valoroşi copii din Moldova au concurat la „Cupa Nada Florilor” – Badminton

       Accesări: 55

ACS „Nada Florilor” Fălticeni a organizat la sfârşitul săptămânii trecute a treia ediţie a turneului de badminton „Cupa Nada Florilor”.

Competiţia a fost organizată în parteneriat cu Primăria municipiului Fălticeni, Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava, în cadrul Proiectului Active Network – Mișcarea este Viată! Viața este Mișcare!

Coordonatorul turneului, prof. Adrian Boicu, ne-a informat că au fost prezenţi la Fălticeni sportivi valoroşi de la cinci cluburi din nordul Moldovei: Oneşti, Piatra Neamţ, Bacău, Botoşani, Gura Humorului. În concurs a fost reprezentată şi tânăra secţie de badminton a clubului „Nada Florilor”. Pentru cei mai buni copii care practică acest sport, turneul de Fălticeni a fost o bună pregătire înaintea Campionatului Naţional.

„A fost un turneu caracterizat de sportivitate, bucurie, şi dorinţă de a câştiga din partea tuturor juctătorilor. Efortul a fost foarte mare, dar dorinţa de a câştiga trece peste oboseala acumulată. Au fost prezenţi 60 de sportivi din toate cele cinci cluburi. Fără ajutorul partenerilor noştri nu am fi putut desfăşura competiţia, pentru că un astfel de turneu implică cheltuieli materiale, premii, locul de desfăşurare, cazare şi masă pentru participanţi”, ne-a declarat prof. Adrian Boicu.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI