Cei mai buni fălticeneni în artă culinară pot găti în ”Arena Bucătarilor”Eveniment

Cei mai buni fălticeneni în artă culinară pot găti în ”Arena Bucătarilor”

       Accesări: 90

Se caută cel mai bun Chef din România! Fălticenenii care se consideră ași în prepararea și ornatul mâncărurilor au șansa câștigării unui premiu în bani, dar și a participării la antrenamente personale cu maeștrii gătitului. Tot ce trebuie să facă este să se înscrie la concursul ”Arena Bucătarilor” lansat de Selgros Cash&Carry România.

A treia și ultima etapă de înscriere are loc între 23 iunie și 4 iulie 2014. Pe lângă competiţia tradiţională dedicată bucătarilor profesionişti, în arenă vor intra şi copiii, în competiţia dedicată ”Arenei Bucătăraşilor”.

Fălticenenii care stăpânesc bine arta gastronomiei au, de asemenea, șansa de a participa la concursul internaţional ”Les Chefs en Or”, care va avea loc în luna noiembrie la Paris.

Ajunsă la a şasea ediţie, cea mai importantă competiţie dedicată profesioniştilor din domeniul gastronomiei  îşi propune să premieze priceperea şi măiestria celor mai buni Chefi, ce vor convinge juriul de profesionalismul şi ingeniozitatea pregătirii reţetelor pentru premiile puse în joc, în valoarea de peste 40.000 lei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Concursul se va desfăşura în 3 etape preliminare online, urmând ca etapa finală să aibă loc pe 10 septembrie.

Juriul care va alege cei trei finalişti, după fiecare etapă preliminară, este format din Chef Cezar Munteanu, Chef Rotisseur du Bailliage de Roumanie, Senior Lecturer in Gastronomy, Adrian Pop, Maestru în Arta Culinară, Master Chef la Black Tulip Dej şi Adrian Hădean, cunoscut blogger culinar.

În etapa finală, cei 9 concurenţi vor avea de gătit în faţa publicului şi a juriului în cadrul evenimentului organizat în Bucureşti.

Fălticenenii pot consula regulamentul, ce include detaliile organizării competiţiei bucătarilor profesionişti, pe http://www.selgros.ro, în secţiunea Arena Bucătarilor.

ȘTIRI