Câțiva tineri voluntari din Fălticeni lansează duminica aceasta inedita campanie ”Hai să prindem zâmbete”Local

Câțiva tineri voluntari din Fălticeni lansează duminica aceasta inedita campanie ”Hai să prindem zâmbete”

       Accesări: 550

Proiect inedit la Fălticeni. Un grup de tineri voluntari din localitate și-au propus nici mai mult, nici mai puțin decât să prindă zâmbete pe stradă. Vor folosi ca ”instrumente” gesturi simple, dar generoase care vor captiva atenția trecătorilor.

Scopul campaniei intitulate ”Hai să prindem zâmbete” (Catch a smile day) este să-i facă pe oameni mai buni și să le aducă bucurie.

Demersul tinerilor fălticeneni este inspirat dintr-o altă inițiativă lăudabilă, campania de strângere de zâmbete lansată acum trei ani, la Cluj-Napoca, de bărboșii din Beard Brothers și de suratele lor din The Sisterhood, cu intenția de a promova atitudinea pozitivă și deschisă, de a-i face pe oameni să zâmbească și să ofere celorlalți un zâmbet.

”În fiecare an, pe 7 august, Beard Brothers provoacă oamenii să fie mai zâmbăreți și să redescopere bucuria lucrurilor simple.”, ne-a spus inițiatorul campaniei, studentul Matei Ioan Pintilie. ”Îi îndemnăm să facă un gest frumos, oricât de mic, să fie altruiști și să găsească veselia din zâmbetele celor din jur. În schimbul unui zâmbet oferim flori, baloane, mesaje simpatice și alte scântei de bucurie.”

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Voluntarii, reuniți sub titulatura ”The Blessed Ones”(binecuvântații), vor ca și alți fălticeneni să le urmeze exemplul, gestul lor va părea simplu, însă va fi generos și susțin că cei care se vor implica vor primi, în schimb, garantat, o mare de zâmbete!

Grupul va putea fi întâlnit pe aleea pietonală (faleză) dar și în zona centrală. Dacă sunteți într-o dispoziție proastă, după întâlnirea cu tinerii voluntari aveți toate șansele să încheiați ziua într-o notă pozitivă.

Campania ”Hai să prindem zâmbete” se va desfășura la Fălticeni duminica aceasta, 7 august, la orele după-amiezii.

ȘTIRI