Accesări: 60

in-forma-maxima

Cu toții ne dorim să fim sănătoși și plini energie. Rețeta nu este deloc grea și trebuie urmată zilnic pentru rezultate cât mai bune. Câteva sfaturi simple te vor ține mereu în formă maximă.

Ritualul energiei

Adu-ți aminte că sănătatea ta fizică și mentală sunt prioritare. Dacă înveți să ai în primul rând grijă de tine, vei avea o viață mult mai fericită. Culcă-te devreme și dormi cel puțin 7 ore ca să ai energie a doua zi.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Ține un jurnal al lucrurilor bune care ți se întâmplă și notează în fiecare seară în el. Așa vei fi mai optimistă.

Ia vitamine și minerale, îți vor crește rapid energia și starea de bine. Dacă vrei să fii în formă maximă este bine să consumi sucul de noni își redă vitalitatea și întărește imunitatea organismului. La fel de indicat este și sucul de aloe vera. Acesta detoxifiază organismul, fortifică sistemul imunitar și echilibrează tractul digestiv.

5 reguli ale detoxifierii

La toate acestea se adaugă și câteva reguli esențiale ale detoxifierii.

Respiră profund, amplu și deplin, este un adevărat medicament. Bea cel puțin 2 litri de apă plată pe zi: ajută efectiv la eliminarea
toxinelor. Mânăncă în fiecare zi cel puțin unul dintre alimentele recunoscute ca detoxifiante: fructe, legume, germeni, frunze, cereale
integrale, semințe. Orice fel de mișcare este bună. Prin transpirație se elimină o mare parte din toxine.

În urma unui tratament cu aloe vera, organismul este detoxifiat, sistemul imunitar devine fortificat, iar tractul digestiv se echilibrează.

Rubrică realizată de Alevia
http://www.alevia.com.ro/

ȘTIRI