- Cronica de Fălticeni - https://www.cronicadefalticeni.ro -

Cătălin Nechifor l-a încălțat pe Liviu Dragnea cu pantofi ”Made in Bucovina”: Am să-i port cu mândrie la Congres

catalin-nechifor-psd-suceava [1]

Gazdă bună și generoasă. Așa și-a dorit să fie Cătălin Nechifor cu oaspetele Liviu Dragnea la întâlnirea de la Poiana Stampei, unde social democrații suceveni au organizat Conferința judeţeană de alegeri. După ce și-a încheiat discursul președintele organizației județene l-a suprins pe președintele interimar al PSD cu un cadou. Ca de la șef la șef.

Cătălin Nechifor i-a dăurit lui Liviu Dragnea o pereche de pantofi fabricați în Bucovina, potriviți pentru calea dificilă și lungă, după cum a descris șeful PSD Suceava drumul colegului său de partid.

Într-un gest glumeț, Liviu Dragnea și-a ridicat noii pantofi spre umărul drept stârnind amuzamentul celor prezenți. El i-a asigurat pe social-democrați că va purta pantofii, ”cu mândrie”, la Congresul PSD din 11 octombrie.

”Sper că sunt sub 350 euro, altfel trebuie să-i declar”, afirma Dragnea. ”Pe altă parte am să-i port cu mândrie și am să-i încalț cu ei la Congres. Mi-am rupt multe perechi de pantofi anii ăştia. Chiar nu am de ce să mă ascund. Se mai întâmplă.”

El a mai declarat că ”se ține tare” deoarece candidează pentru cel mai mare partid din România, un partid care infuențează în mod constant și determinant viața publică și dezvoltarea unei țări.

Mulțumit de organizarea Conferinţei judeţene de alegeri PSD Suceava, președintele interimar Liviu Dragnea a anunțat că la Poaiana Stampei urmează să aibă loc şedinţa Comitetului Executiv Naţional PSD.

La întrunirea la care a luat parte și Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților, Cătălin Nechifor a fost reconfirmat pentru al treilea mandat în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Suceava.

Rudy Hödl

Facebook Comments