Cătălin Nechifor este candidatul PSD pentru un nou mandat la conducerea CJ SuceavaAlegeri Locale

Cătălin Nechifor este candidatul PSD pentru un nou mandat la conducerea CJ Suceava

       Accesări: 470

Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat Suceava,  a hotărât astăzi, cu unanimitate de voturi, să îl susțină pe Cătălin Nechifor pentru candidatura la funcția de Președinte al Consiliului Județean Suceava în alegerile locale din 2016, se arată într-un comunicat de presă al PSD Suceava. Propunerea social-democraților suceveni va fi supusă spre validare Comitetului Executiv Național al partidului.

Tot astăzi Birou Politic Permanent a făcut o analiză a tuturor colegiilor cu privire la candidații pe care Partidul Social Democrat Suceava îi recomandă și susține în vederea câștigării alegerilor locale din iunie 2016.

Au fost stabiliți în cele 114 localități candidații de primari și lista consilierilor locali. Totodată, s-a stabilit și un calendar de acțiuni pentru perioada următoare astfel încât candidații PSD Suceava să intre în contact cu alegătorii pentru a le face cunoscut atât programul politic cât și cel administrativ.

“Obiectivul principal al Partidului Social Democrat Suceava este câștigarea alegerilor locale din iunie 2016 prin promovarea unei campanii fără atacuri, cu mult bun simț și cât mai aproape de cetățeni în vederea continuării proiectelor demarate până în prezent în județul Suceava  care răspund nevoii sucevenilor”, a transmis Departamentul de comunicare al PSD

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI