Cătălin Costea știe ce își dorește comunitatea locală: Fălticenenii vor un primar responsabilAlegeri Locale

Cătălin Costea știe ce își dorește comunitatea locală: Fălticenenii vor un primar responsabil

       Accesări: 406

Asumarea răspunderii este un lucru care lipsește unor edili de astăzi. În opinia lui Cătălin Costea, candidatul UNPR la funcția de primar al Municipiului Fălticeni, consideră că șeful administrației locale este și trebuie să fie responsabil pentru acțiunile lui. Pe deciziile acestuia se construiește viitorul comunității fălticenene.

Cătălin Costea susține că, în calitate de primar, va lua deciziile corecte pentru a genera progres și echilibru.

Planul său pe administrație locală este centrat pe nevoile urgente ale municipiului, care conduc la dezvoltare și stabilitate.

Candidatul UNPR mai spune că un primar responsabil conștientizează nevoile orașului și alege soluțiile cele mai bune pentru Fălticeni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”După ani de guvernare locală după bunul plac al unora și nu după necesitățile comunității noastre, fălticenenii au nevoie de un primar responsabil.”, afirmă candidatul UNPR. ”Este nevoie de un primar care poate să ofere un viitor mai bun. Un primar manager care nu risipește banul public, dar este capabil să atragă fonduri pentru investiții.”

Cătălin Costea mai spune că fălticenenii au nevoie de un primar care vine cu soluții concrete pentru dezvoltare, ca factor generator de bunăstare pentru comunitatea locală.

El vorbește despre schimbări majore în administrația locală, pornind de la atitudinea primarului și încheind cu programul de guvernare locală.

Candidatul UNPR la Primăria Fălticeni marșează pe investiții axate pe nevoile reale ale localității și parteneriate cu mediul privat. Cătălin Costea propune planuri de modernizare ale municipiului care aduc schimbare în bine.

”Programul meu de guvernare locală înseamnă schimbare de atitudine.”, explică liderul UNPR, candidat la funcția de primar al Municipiului Fălticeni. ”Ideile care guvernează programul sunt responsabilitate prin proiecte de modernizare gestionate corect și transparent. Deschidere spre comunitate și parteneriate cu mediul privat. Planuri de investiții centrate pe nevoile reale ale orașului, pentru schimbare în bine.”

ȘTIRI