Cătălin Costea despre actuala administrație locală: Nu este doar nepregătită ci poartă și o moştenire morală îndoielnicăActualitate

Cătălin Costea despre actuala administrație locală: Nu este doar nepregătită ci poartă și o moştenire morală îndoielnică

       Accesări: 876

Administrația locală este unul din subiectele fierbinți în actuala campanie electorală. Candidatul UNPR la Primăria Fălticeni susține că municipalitatea are nevoie de persoane cu capul pe umeri și cu o experiență consolidată. În viziunea acestuia, persoanele creative și inovative sunt cele capabile să facă orașul să progreseze.

Cătălin Costea consideră că municipalitatea este condusă de forțe politice pe care le-a caracterizat imature şi de oameni cu un trecut falimentar atât politic cât şi economic.

”Am ales să intru în luptă pentru Primăria Fălticeni deoarece nu vreau să mai trăiesc într-un oraș condus de forţe politice imature. De oameni foarte puternic legaţi de un trecut falimentar din punct de vedere politic şi economic.”, spune candidatul UNPR la Primăria Fălticeni. ”Vrem o administraţie care să ştie să dea o demnitate adecvată familiei, care să ştie să respecte orice credinţă şi care să ofere speranţă pentru cei slabi, pentru cine are nevoie de îngrijire, pentru cine, după o viaţă de muncă, are dreptul să trăiască în linişte.”

Costea precizează că după 12 ani renunţă la activitatea de manager în sistemul privat pentru a-și pune toată experienţa şi efortul la dispoziţia unei lupte pe care este convins că o voi câștiga.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

El spune despre actuala conducere că este zdrobită de fapte şi depăşită de vremuri.

”Actuala conducere a orașului nu este doar nepregătită să-l administreze ci poartă cu ea şi o moştenire morală îndoielnică.”, afirmă Cătălin Costea. ”Ei sunt oamenii care nu cred în piaţa liberă, nu cred în iniţiativa privată, nu cred în profit, nu cred în individ. Nu cred că lumea poate deveni mai bună prin aportul liber al atâtor persoane diferite între ele. Ei nu mai cred în nimic.”

Candidatul UNPR la Primăria Fălticeni mai spune că reperele echipei sale sunt valori comunitare indispensabile unei societăți moderne și trainice: prosperitate, generozitate, dedicare, solidaritate, dragoste pentru muncă, toleranţă şi respect pentru viaţă și semeni.

Programul său pentru administrația locală conține angajamente concrete la nivel investițional, social, comunitar, garantând dezvoltarea unei relații durabile cu mediul de afaceri prin sprijinirea celor care creează locuri de muncă şi bunăstare.

ȘTIRI