Cătălin Costea ar putea părăsi PNL cât de curând: Liberalul vrea să candideze la funcția de primarAlegeri Locale

Cătălin Costea ar putea părăsi PNL cât de curând: Liberalul vrea să candideze la funcția de primar

       Accesări: 1728

Își face bagajele. Liberalul Cătălin Costea ar putea părăsi PNL Fălticeni, motivul fiind lansarea candidaturii sale la funcția de primar. Acesta își construiește deja un nucleu de susținere format din persoane implicate politic cât și simpli simpatizanți.

Plecarea liberalului ar urma să se petreacă într-un orizont de maxim două săptămâni, după cum indică surse care au vrut să rămână sub protecția anonimatului.

Acestea mai spun că liberalul Cătălin Costea este curtat de trei partide de dreapta.

Formațiunile politice interesate să-l coopteze sunt MP, ALDE și PDR. Lista este completată de alte trei partide de stânga UNPR și PSRO.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Foarte interesant este faptul că pe lista de negocieri s-ar afla și PSD, susțin aceleași surse.

Contactat de cotidianul Cronica de Fălticeni, liberalul nu a dorit să confirme și nici să infirme informațiile, spunând că nu este momentul unor astfel de discuții.

Mai mult decât atât declarațiile făcute publicației noastre au alimentat suspansul, creat de informațiile care circulă de ceva vreme și în mediul politic local, fălticeneanul Cătălin Costea spunând că ”adevărul este undeva la mijloc”.

Sursele au indicat faptul că, în cazul în care oferta partidelor se va dovedi neatractivă, liberalul ar putea candida la alegerile din 5 iunie 2016 ca independent la funcția de primar.

Din echipa acestuia ar putea face parte și doi oameni de afaceri.

Cătălin Costea s-a aflat la conducerea PMP Fălticeni timp de 6 luni, între lunile martie și august 2014. Pe data de 25 august, el și alți patru membri din conducerea organizației municipale și-au dat demisia în bloc și au aderat la PDL.

ȘTIRI