Cătălin Coman și-a depus jurământul de învestitură pentru al doilea mandat de primar al municipiului FălticeniActualitate

Cătălin Coman și-a depus jurământul de învestitură pentru al doilea mandat de primar al municipiului Fălticeni

       Accesări: 902

Bucurie și emoție la început de mandat. Cătălin Coman este oficial, din nou, primar al municipiului Fălticeni. Ceremonia de învestitură s-a desfășurat astăzi, 24 iunie, în sala de ședințe Iorgu Radu din cadrul Primăriei Fălticeni.

Ședința a fost supervizată de subprefectul Atanasă Nistor.

Alături de cei 19 consilieri locali au asistat deputatul Ioan Stan, consilierii județeni Cătălin Nechifor și Alexandru Rădulescu, soția și părinții primarului Cătălin Coman, directori ai instituțiilor de învățământ.

Primarul Cătălin Coman a fost reales cu peste 76% din voturile celor care au participat la scrutinul din 5 iunie.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”Astăzi am trăit momente de bucurie și emoție. Le mulțumesc fălticenenilor care au avut încredere și mi-au acordat votul pe 5 iunie. Mulțumesc familiei mele pentru sprijin și înțelegere. Le mulțumesc colegilor din PSD pentru că au demonstrat că suntem un partid puternic. Mulțumesc domnului deputat Ioan Stan, domnului consilier județean Cătălin Nechifor, mulțumesc domnului consilier județean Alexandru Rădulescu și tuturor celor care au participat la ceremonia de azi.”, ne-a declarat primarul reales al Fălticeniului. ”Pornesc la drum cu multă speranță, dorință de muncă și cu gândul la atingerea tuturor obiectivelor propuse în 2016 -2020.  Avem multe planuri și multă muncă de făcut. Vreau să vă asigur că vom continua modernizarea și dezvoltarea municipiului Fălticeni”.

Cătălin Coman a depus jurământul după încheierea procedurilor de învestire pentru cei 19 consilieri locali.

Edilul a ținut să sublinieze faptul că rezultatul votului la alegerile locale reflectă câștigarea încrederii electoratului.

Primarul Coman a lăsat să se înțeleagă faptul că atât înaintea campaniei electorale cât și în timpul acesteia, abordarea față de contracandidați, dar și cea personală a fost una în care nu s-a aruncat cu noroi.

El și-a exprimat convingerea că în noul mandat va lucra foarte bine cu aleșii din Consiliul Local Fălticeni.

 

ȘTIRI