Cătălin Coman își începe noul mandat de primar pe 24 iunieActualitate

Cătălin Coman își începe noul mandat de primar pe 24 iunie

       Accesări: 704

Este pregătit să-și continue munca de edil. Cătălin Coman își va începe noul mandatul de primar al municipiului Fălticeni la sfârșitul acestei săptămâni. Investirea oficială în funcție va avea loc vineri, 24 iunie, în prezența reprezentatului Prefecturii Suceava.

Ședinţa va debuta la ora 10.00.

Cătălin Coman, în vârstă de 38 de ani, va depune jurământul în sala de ședințe ”Iorgu Radu” din cadrul Primăriei Fălticeni.

”Ziua de 5 iunie a fost un examen pentru mine și colegii mei din PSD. În primul rând vă mulțumesc pentru susținerea voastră în număr atât de mare! Mi-ați înmânat al doilea mandat de primar și vă mărturisesc că sunt deosebit de onorat. În egală măsură, votul dumneavoastră reprezintă încrederea care îmi este oferită de comunitatea noastră caldă și armonioasă, care are mari așteptări de la noi. Votul dumneavoastră oglindește dorința voastră de a continua munca de reconstrucție și modernizare în municipiul Fălticeni și voința noastră de a o materializa prin implicare și profesionalism. Iubesc acest oraș la fel de mult cum simt că-l iubiți și voi și vreau ca în acest al doilea mandat să punem un accent și mai mare pe dezvoltare. Avem multe de făcut pentru comunitatea noastră. Avem planuri, idei și mai ales dorința de a continua ritmul schimbărilor în bine.”, afirma Cătălin Coman după câștigarea alegerilor locale.   Ne propunem să investim în sănătate, educație, infrastructură, să aducem noul în viața comunității locale pentru a ne respecta statutul de municipiu. Vrem să atragem fonduri europene pentru proiecte importante care să pună în valoare obiective care au fost date uitării. Avem responsabilitatea de a finaliza proiectele de care Fălticeniul are mare nevoie. Să fim solidari și uniți în efortul comun de a face din orașul nostru, un oraș frumos, modern și prosper. Vă asigur că nu vă voi dezamăgi, iar ideea mea din campania electorală va rămâne aceeași în următorii patru ani: Fălticeniul se dezvoltă!”

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Candidat al PSD la Primăria municipiului Fălticeni, profesorul Cătălin Coman a câștigat detașat alegerile locale cu 76,73% din sufragii, fiind urmat de Liviu Mihăilă (PNL) și Gheorghe Aldea (ALDE).

Acum patru ani în urmă, Cătălin Coman își începea mandatul de primar la data de 26 iunie.

ȘTIRI