Cătălin Coman este noul președinte al PSD FălticeniPolitică

Cătălin Coman este noul președinte al PSD Fălticeni

Social-democrații fălticeneni și-au ales liderul pentru următorii patru ani. Cătălin Coman este începând de ieri noul președinte al Organizației Municipale PSD Fălticeni. El își începe mandatul de patru ani, după ce în ultimele 10 luni a ocupat aceeași funcție cu titlu interimar.

Vineri a fost zi de alegeri, așa că membrii filialei locale nu au lipsit de la vot.

Peste 200 de persoane și-au exprimat opțiunea privind persoana care va conduce organizația muncipială până în 2021. Cătălin Coman a fost ales în unanimitate, în funcția de președinte.

Actualul primar de Fălticeni îl succede pe Ioan Stan, senator și fost deputat cu patru mandate.

„Ieri au fost alegerile statutare la Organizația Municipală PSD Fălticeni. Am asigurat intermatul datorită schimbărilor produse în cadrul PSD Suceava.”, a declarat Cătălin Coman. „A fost un prilej de a-mi reîntâlni colegii, de vota o conducere statutară, un birou și un comitet executiv.”

La alegeri au participat 271 de delegați ai organizațiilor locale.

În vârstă de 40 de ani, profesorul Cătălin Coman spune că PSD este cel mai puternic partid din Fălticeni. El a subliniat că proiectele echipei social-democrată și rezultatele de la ultimele alegeri demonstrează „pe viu” acest lucru.

Noul președinte spune că Biroul Executiv al organizației municipale este bine structurat și conține oameni de calitate din toate domeniile.

„Ne dorim să avem o voce pentru fiecare domeniu care să spună care sunt problemele Fălticeniului. Consider că trebuie să fim cei care transmitem un impuls pentru găsirea soluțiilor.”, explică liderul organizației municipale. „Mă bucur că am reușit să închegăm o echipă foarte bine structurată.

Noul președinte PSD Fălticeni mai spune că sloganul și modul în care vor acționa este acela că vor face tot ceea ce pot pentru oameni și urbe, deoarece fălticenenii și-au pus toată încrederea în social-democrați prin numărul mare de voturi la alegerile locale.

Facebook Comments

ȘTIRI