CAS Suceava distribuie in judet cardurile de sanatate care nu au ajuns la asiguratiSănătate

CAS Suceava distribuie in judet cardurile de sanatate care nu au ajuns la asigurati

       Accesări: 82

cardÎncepand de vineri, 9 ianuarie 2015,  Casa de Asigurări de Sănătate Suceava va distribui în judeţ cardurile naţionale de asigurări sociale de sănătate, asiguraţilor care nu au intrat în posesia acestora, se arată într-o informare transmisă astăzi de CAS Suceava.

În această situaţie se află 19.990 de persoane din judeţul Suceava, ale căror carduri de sănătatea au fost returnate la CAS după etapa de distribuire prin poştă.

În luna decembrie CAS Suceava a anunţat că au fost distribuite, prin poştă, 387.200 carduri naţionale de asigurări sociale de sănătate, pentru 95% dintre persoanele asigurate.

„Pentru a putea intra in posesia cardului naţional, persoanele asigurate (sau aparţinătorii acestora – soţ, soţie, copii, părinţi) se vor prezenta la CAS Suceava cu cartea de identitate / buletinul de identitate / paşaport. Aici vor completa o cerere tip şi li se va elibera cardul naţional de asigurări sociale de sănătate, dacă acesta a fost returnat institutiei noastre”, precizează conducerea CAS Suceava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

 

ȘTIRI