CAS Suceava are de recuperat de la furnizorii de servicii medicale peste 530.000 de leiSănătate

CAS Suceava are de recuperat de la furnizorii de servicii medicale peste 530.000 de lei

       Accesări: 233

Cu ochii în patru… Casa de Asigurări de Sănătate Suceava a efectuat în primele trei luni ale acestui an un număr de 63 acțiuni de controale care au vizat activitatea furnizorilor de servicii medicale: medici de familie (22 controale), farmacii (12 controale), medici specialiști din ambulatoriul de specialitate clinic și furnizori de servicii medicale paraclinice (câte 9 controale), unități medicale spitalicești (6 controale), medici dentiști (4 controale), furnizori de servicii medicale de recuperare-reabilitare (1 control).

În urma acțiunilor de control au fost dispuse 98 de măsuri și s-a imputat furnizorilor suma totala de 531.989,98 lei. De asemenea, s-a dispus măsura de reziliere a contractului încheiat cu CAS Suceava în cazul unui medic de familie, 4 medici specialiști din ambulatoriul de specialitate clinic și un furnizor de servicii medicale paraclinice.

Nerespectarea programului de lucru prevăzut prin contract, a fost, și de această dată, motiv de penalizare pentru 7 medici de familie, 1 medic specialist si 2 medici dentisti.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI