Carosabil umed în zona Fălticeni. Cum se circulă în această dimineață pe drumurile naționale DN 2, DN 2E și DN 15 CActualitate

Carosabil umed în zona Fălticeni. Cum se circulă în această dimineață pe drumurile naționale DN 2, DN 2E și DN 15 C

       Accesări: 769

Toamna albă i-a scos pe drumuri la lucru. După ninsoarea căzută în ultimele 24 de ore, utilajele au ieșit la împrăștiat material antiderapant. Potrivit reprezentanților DRDP Iași, s-a acționat pe mai multe drumuri naționale din județul Suceava.

Lucrătorii SDN Suceava au împrăștiat materiale în zona Fălticeni pe drumurile naționale DN 15C (Praxia – Boroaia) și DN 2 (Fălticeni – Suceava, Fălticeni – Vadu Moldovei – Drăgușeni).

Angajații SDN Câmpulung Moldovenesc au acționat pe DN 2E (Spătărești – Rădășeni- Cornu Luncii – Brăiești).

37 de utilaje au împrăștiat 350 de tone de material antiderapant pe drumurile naționale din județul Suceava.

Secția Drumuri Naționale Suceava a intervenit cu 20 autoutilaje și 233 tone de antiderapant pe cele nouă drumuri naționale din administrare, în timp ce SDN Câmpulung Moldovenesc a acționat cu 17 autoutilaje și 137 tone de antiderapant pe cele cinci drumuri naționale.

La acest moment, ora 8, circulația pe drumurile naționale din zona Moldovei se desfășoară normal, fără blocaje cauzate de starea vremii sau a carosabilului, după cum anunță DRDP Iași.

Pe parcursul nopții s-au înregistrat ninsori slabe.

Pe DN 17A și DN 18, în zona de munte a județului Suceava, se înregistrează porțiuni cu zăpadă frământată în strat de sub 1 cm.

DRDP Iași menționează că în noaptea de 21/22 noiembrie în Moldova s-a acționat cu 155 utilaje și s-au răspândit 1136,5 tone material antiderapant.

ȘTIRI