Caricaturile premiate ale fălticeneanului Doru Axinte ajung în orașul natal: Expoziția va fi vernisată între 1 și 8 martieLocal

Caricaturile premiate ale fălticeneanului Doru Axinte ajung în orașul natal: Expoziția va fi vernisată între 1 și 8 martie

       Accesări: 302

Amalgam de mărțișoare grafice la început de primăvară. Caricaturistul Doru Axinte revine acasă, la Fălticeni, cu o prezentare publică de desene personale care abordează teme dintre cele mai diverse. Publicul este invitat să descopere caricaturi realizate în ultimii ani, adunate într-o galerie inedită denumită sugestiv ”Secvențe de Umor”.

Expoziția va fi vernisată între 1 și 8 martie la Thales, într-un spațiu neconvențional, amatorii urmând să facă cunoștință cu lucrările artistului care de meserie este polițist.

Printre exponate se numără și câteva creații premiate la concursuri internaționale. Lucrările fălticenenanului Doru Axinte au atras atenția juriilor de specialitate care nu de puține ori i-au acordat premiul I.

Anul trecut el și-a adjudecat trofeul Uniunii Europene la Salonul de Caricatură din Belgia cu un desen pe o temă ecologică despre poluarea solului.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Doru Axinte spune că își dorește să petreacă debutul lunii martie cu cei cărora le dedică mini-expoziția.

Caricaturistul fălticenean nu va fi prezent la expoziție, însă vrea ca acțiunea artistică să fie un bun prilej pentru ca localnicii să înceapă primăvara cu mult optimism.

expozitie-doru-axinte

ȘTIRI