Caravana SMURD “Fii pregătit!” ajunge la SuceavaZoom

Caravana SMURD “Fii pregătit!” ajunge la Suceava

       Accesări: 473

Caravana SMURD “Fii pregătit!” va ajunge la Suceava în zilele de 17 și 18 septembrie și va fi amplasată sâmbătă, între orele 10.00 – 13.00, pe stadionul Areni, și între orele 14.00 – 18.00, precum și duminică, între orele 12.00 – 16.00, pe esplanada Casei Culturii, cu ocazia ceremoniilor prilejuite de înmânarea drapelului de luptă al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al Judeţului Suceava.

Timp de două zile, personalul ISU Suceava va organiza cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. Cursurile oferite vor include prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România — cutremure, inundații, incendii — și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

Centrul mobil are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale și de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanților.

Aceasta este cea de-a XIV-a oprire a Caravanei SMURD “Fii pregătit!” într-un oraș din România.

În perioada următoare traseul centrului mobil de instruire va trece prin Bacău (24-25 septembrie), Piatra Neamț (1-2 octombrie), Iași (8-9 octombrie), Botoșani (15 -16 octombrie) şi Buzau (22-23 octombrie).

Cei care doresc să participe la cursurile organizate în Caravana SMURD “Fii pregătit!” se pot înscrie pe pagina de internet a Fundației pentru SMURD –http://fundatiapentrusmurd.ro/centrul-mobil-de-instruire-smurd/.

Caravana SMURD “Fii pregătit!” este un proiect al Fundației pentru SMURD, derulat cu susţinerea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, fiind finanțat cu sprijinul Fundației Vodafone România.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI