Eveniment

Caravana Culturală revine la Fălticeni

       Accesări: 55

caravana_culturala_5Vara asta îți insuflețim serile caniculare cu filme, cărți, oportunități de angajare și multe alte surprize! Lasă-te furat de lumea fascinantă a culturii, chiar la tine în oraș, cu Caravana Culturală, un proiect marca Inspire Group.

Pe 12 august începem a doua ediție a proiectului național, Caravana Culturală de film și carte din România, un eveniment care se va desfășura în 19 orașe mici și mijlocii din România și care va aduce mai aproape de familia ta artiștii, autorii și titlurile preferate.

Dăm startul în Focșani (12 august) și continuăm în Vaslui (13 august), Botoșani (14 august), Dorohoi (15 august) si Fălticeni (duminică, 16 august). Ca să afli când ajungem și la tine în oraș, te invitam pe site-ul nostru: http://caravanaculturala.inspiregroup.ro/ 

În fiecare seară vei avea ocazia să vizionezi un film de colecție pe marele ecran și să câștigi premii oferite de partenerii proiectului: Pur, Persil, Aqua Carpatica, Telekom, Farmec, Epson și mulți alții.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În cadrul evenimentului companiile participante îți vor prezenta oferta de job-uri disponibile pentru tine și te invită sa participi la activitățile interactive desfășurate la standurile lor.

Ia-ți prietenii, familia, copiii și bunicii și fii prezent la cel mai mare eveniment din orașul tău!

Daca vrei să faci cunoștință cu noi înainte de eveniment și să ne mai pui întrebări, te așteptăm pe pagina de facebook a Caravanei: https://www.facebook.com/CaravanaCulturalaInspire

caravana (1)

ȘTIRI