Capturi importante de ţigări de contrabandă la începutul lunii martieRural

Capturi importante de ţigări de contrabandă la începutul lunii martie

       Accesări: 74

În ultimele zile, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava s-a dispus intensificarea acţiunilor de control şi exploatarea informaţiilor deţinute cu privire la depozitarea şi transportul de ţigarete de contrabandă.

Au fost organizate mai multe echipaje cu participarea poliţiştilor din cadrul structurilor de  investigare a criminalității economice, poliţişti rutieri dar şi din cadrul structurilor de ordine publică, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Poliţiştii au descoperit un depozit de ţigarete de contrabandă pe raza comunei Ulma şi au identificat în trafic, în localitatea Dărmăneşti, un vehicul utilizat la transportul ţigaretelor de contrabandă. Pe lângă dosarele penale întocmite, o persoană a fost reţinută şi introdusă în arestul IPJ Suceava. Au fost confiscate 11.000 de pachete de ţigări conţinând 220.000 bucăţi ţigarete de contrabandă. De asemenea, au fost confiscate sume în lei şi valută  în valoare de 9.000 lei. Totodată, a fost indisponibilizat şi un vehicul în valoare de 35.000 lei.

„Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, poliţiştii acţionând atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse”, precizează Compartimentul de relaţii publice al IPJ Suceava.  

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI