Canotorul Ciprian Tudosă s-a transferat la clubul Steaua BucureștiSport

Canotorul Ciprian Tudosă s-a transferat la clubul Steaua București

       Accesări: 745

Ciprian Tudosă, canotorul din Rădășeni, a fost în ultimii ani un sportiv emblematic al cluburilor “Nicu Gane” și “Nada Florilor” din Fălticeni.

Palmaresul național și remarcabilele performanțe internaționale din perioada junioratului, îl recomandă pentru o carieră sportivă la nivel înalt în anii care vor urma.

Asemeni altor mari campioni descoperiți de antrenorii Vasile și Ana Avrămia, a venit și rândul lui Ciprian Tudosă să facă un pas înainte în cariera sportivă.

De curând, Ciprian s-a transferat la clubul sportiv Steaua București, acolo unde se pregătește pentru competițiile importante rezervate tinerilor canotori.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

„A fost un transfer așteptat, ținând cont ca mi-au mai făcut <oferte> chiar și in ultimul an de juniorat. Îmi doresc sa obțin rezultate importante, asemeni celor de la juniori sau chiar mai bune. Acum am trecut la un alt nivel, cel de tineret, rezervat sportivilor cu vârste între 19-23 de ani. Este greu, dar nimic nu este imposibil. Cu noul tehnician italian, Antonio Colamonici, alături de staff-ul pe care l-am avut și în sezonul 2015-2016, sperăm sa aducem cât mai multe rezultate pozitive pentru țara noastră”, a declarat Ciprian Tudosă pentru Cronica de Fălticeni.

Anul 2017 abia a  început, dar marile competiții nu se vor lăsa mult timp așteptate. În acest sens, campionul din Rădășeni ne-a vorbit despre provocările acestui an.

“Momentan targetul impus de antrenor este TOKIO 2020 (Jocurile olimpice – n.r). Anul acesta avem foarte mult competiții. Prima ediție de Campionat European U-23, Campionatul Mondial U-23 și campionatele mondiale și europene de seniori, unde sper ca voi participa și eu. Chiar dacă va fi un nivel foarte ridicat, cred că asta mă va ajuta să acumulez mai multă experiența pentru viitor.”

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI