Canotorul Andrei Cornea de la CSS ”Nicu Gane” Fălticeni este noul Campion BalcanicActualitate

Canotorul Andrei Cornea de la CSS ”Nicu Gane” Fălticeni este noul Campion Balcanic

       Accesări: 1163

Performanță internațională pentru unul dintre canotorii din noul val de la Clubul Sportiv Școlar „Nicu Gane” Fălticeni.

Andrei – Sebastian Cornea, din Broșteni, elev al Colegiului „Vasile Lovinescu”, pregătit la CSS Nicu Gane de antrenorii Vasile și Ana Avrămia, a obținut astăzi titlul de Campion Balcanic pentru România în cadrul Campionatului Balcanic de Juniori care se desfășoară în Grecia, la Kastoria (10-11 septembrie 2016).

„Este un rezultat excelent pentru acest sportiv. Andrei are doar 10 luni de canotaj și iată că a obținut cea mai valoaroasă medalie în proba de simplu, poate cea mai grea probă din canotaj. Ne bucurăm pentru Andrei și reușita sa excepțională și așteptăm vești bune și din partea celorlalți sportivi ai noștri prezenți în Grecia sub culorile României”, a declarat antrenorul Vasile Avrămia pentru Cronica de Fălticeni.

Campionatul Balcanic din Grecia este ultimul concurs internațional din acest an. Sportivii români participă la 21 de probe și au ca obiectiv câștigarea a 9 medalii.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În Grecia mai sunt prezente, de la CSS Nicu Gane Fălticeni, canotoarele Bordei Gabriela și Rusu Maria Magdalena, iar de la CSM Suceava: Elena Larisa Roșu, Florinel Fîntînariu și Ciprian Loghin.

 

ȘTIRI