Canotorii suceveni au concurat astăzi la Campionatul Mondial de la HamburgSport

Canotorii suceveni au concurat astăzi la Campionatul Mondial de la Hamburg

       Accesări: 83

Joi, 7 august, în a doua zi a Campionatului Mondial de Canotaj pentru juniori de la Hamburg (Germania), au intrat în competiţie şi cei doi reprezentanţi ai canotajului sucevean: Mihai Ianoş – C.S.S „Nicu Gane” Fălticeni şi Cosmin Pascari – CSM Suceava.

ianos mihaiÎn a doua semifinală a probei de 4 rame plus cârmaci (JM4+), probă care a aliniat la start canotori din 9 ţări, echipajul României alcătuit din Brânză Ionuţ, Dulgheru Claudiu, Ianoş Mihai (foto) şi Munteanu Adrian sa clasat pe poziţia a treia, după echipajele Marii Britanii şi Noii Zeelande, şi va merge în recalificări pentru a prinde un loc în finala de duminică. În recalificările de vineri românii vor pleca de pe culoarul doi, având contracandidate echipajele Statelor Unite ale Americii, Africii de Sud, Belarusului şi Germaniei. Românii au al doilea timp în această serie de recalificare, după Africa de Sud. Primele două clasate vor însoţi Italia şi Marea Britanie în finala probei.

Pascari CosminÎn proba de patru rame fără cârmaci (JM4-), România, cu Cosmin Pascari (foto), Radu Constantin, Grosan Robert şi Bejan Sergiu, s-a calificat în semifinale ocupând locul 1 în prima cursă de calificare, în faţa Italiei şi Statelor Unite ale Americii.   Românii erau ultimii după primii 500 de metri însă au reuşit să revină şi să treacă pe primul loc după 1500 de metri. 14 ţări s-au aflat pe tabloul de start al probei. România intră în semifinalele de sâmbătă cu al doilea timp în calificări. Anul trecut, în Lituania, România a câştigat titlul mondial la această probă.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI