Canotoarea Georgiana Moroșanu medaliată cu argint la Campionatul European din FranțaSport

Canotoarea Georgiana Moroșanu medaliată cu argint la Campionatul European din Franța

       Accesări: 672

Canotorii din Fălticeni și Suceava au contribuit la obținerea a două dintre cele 7 medalii cucerite de România la Campionatul European de Canotaj pentru Juniori, desfășurat în Franța, la Gravelines (25-27 mai 2018).

Prezentă în competiție cu 10 echipaje, România a obținut o medalie de aur cu barca de patru rame (4-) feminin, 5 medalii de argint cu bărcile de dublu rame (2-) feminin, dublu rame (2-) masculin, patru rame (4-) masculin, patru vâsle (4x) masculin și opt plus unu (8+) feminin, precum și o medalie de bronz cu barca de patru vâsle (4x) feminin.

Între medaliați se regăsesc și doi sportivi de la CSS “Nicu Gane” Fălticeni (antrenori Vasile și Ana Avrămia) și CSM Suceava (antrenor  Ioan Despa).

Georgiana Moroșanu, de la CSS Nicu Gane, s-a aflat în barca de 8+1 care a cucerit medalia de argint (Amalia Bucu, Cristina Răileanu, Lorena Constantin, Georgiana Moroșanu, Elena-Cătălina Onciu, Teodora Mândrilă, Alice-Elena Țurcanu, Iuliana Timoc și Victoria-Ștefania Petreanu).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În proba de dublu rame, Florin Arteni-Fîntînariu, de la CSM Suceava, a cucerit medalia de argint alături de Iulian Nestian.

ȘTIRI