Campionul Ionuț ”Pitbull” Atodiresei luptă pentru România: Sportivul fălticenean intră în ringul K1 de la TokyoSport

Campionul Ionuț ”Pitbull” Atodiresei luptă pentru România: Sportivul fălticenean intră în ringul K1 de la Tokyo

Urcă din nou în ringul marilor competiții. Fălticeneanul Ionuț Atodiresei reprezintă România la un concurs internațional K1 ce se desfășoară în Japonia. Sportivul de 34 ani va lupta în sala Big Bang din Tokyo, unde îl va avea ca adversar pe Toshiki Taniyama, unul dintre cei mai cunoscuți luptători din Țara Soarelui Răsare.

Meciul se va desfășura astăzi, 4 decembrie.

Supranumit ”Pitbull”, campionul român de K1 și-a cunoscut ieri rivalul de la categoria 62,5 kg, după ce amândoi au trecut cu brio de proba cântarului.

Experiența competițională acumulată de sportivul din Fălticeni îl recomandă ca principal favorit al partidei.

„Lupt pe reguli K1 cu Toshiki Taniyama. Nu am mai luptat pe reguli K1 de doi ani.”, a declarat Ionuț Atodiresei în exclusivitate pentru cotidianul Cronica de Fălticeni. „Am făcut o pregătire specifică timp de două luni și am slăbit 6,5 kg pentru acest meci. Sunt în formă și am venit aici ca să câștig!”

Sportivul va intra pe scenă, la ora 16, ora României, pe acordurile melodiei Așa-i Românul”, interpretată de Furdui Iancu.

Pe tricoul de competiție, Pitbull va purta numele orașului natal, Fălticeni, și cel al sponsorului principal, compania Romfour, patronată de fălticeneanul Andy Stan.

Ionuț Atodiresei este campion mondial Wako Pro, iar de câțiva ani este prezent în lumea artelor marţiale mixte.

El este autorul unor partide memorabile în lumea sporturilor de contact. Pitbull reușea acum doi ani în urmă, în gala MMA All Stars de la București, să-și trimită adversarul la pământ, pe maghiarul Omar Hamodi, după numai 3 secunde, timp în care i-a aplicat două lovituri năucitoare.

Cu un palmares de invidiat, sportivul născut la Fălticeni și-a trecut în cont aproape 100 de victorii.

Luptătorul Ionuț ”Pitbull” Atodiresei este un veteran în galele sporturilor de contact organizate în România.

El și-a făcut debutul în anul 2003 la competiția de top Local Kombat.

ionut-atodiresei-meci-k1-japonia

 

Facebook Comments

ȘTIRI